DO proces in Salesforce

Vanaf heden zullen we het DO proces weer via Salesforce laten verlopen. Dit houdt in dat de sollicitatie die jullie aanmaken voor het voorstellen van een kandidaat uiteindelijk de status Controle Binnendienst bereikt waardoor er een plaatsing aangemaakt kan worden door de afdeling Facturatie.

De velden Bevestigd, Project 1, Project 2 en Project 3 hoeven jullie NIET in te vullen.
Het Bevestigd veld is voor de binnendienst, hiermee kunnen ze bijhouden welke plaatsing bevestigd is en welke niet. Project 1,2 en 3 is voor afdeling Facturatie, deze hoeven jullie dus niet in te vullen

Er is 1 tekeningsbevoegd urenstaten verplicht, de andere is toegevoegd omdat het wel eens voorkomt dat dit 2 personen zijn. De facturen en deelovereenkomsten worden ALTIJD maar naar 1 persoon gestuurd, het heeft dan ook geen nut om 2 of meer personen op te geven.
Zoek goed (desnoods in een apart tabblad) of het contactpersoon al bestaat voordat je een nieuw contactpersoon aanmaakt, dit om vervuiling tegen te gaan

De Binnendienst krijgt een tegel met alle sollicitaties met status Controle Binnendienst. Zij controleren de gegevens en verwerken alles in de www. Vervolgens zullen zij de sollicitatiestatus op Controle Facturatie zetten.
Afdeling Facturatie zal de projecten aan de sollicitatie hangen, de plaatsing(en) aanmaken en de Deelovereenkomst(en) opmaken en versturen.

Delen

DO proces in Salesforce

of kopieer de link