Beschikbaarheid invoeren

Vanaf heden is het mogelijk om op 1 centraal punt de beschikbaarheid vast te leggen van de kandidaten. Hierdoor is voor heel TMI in één oogopslag te zien wanneer iemand beschikbaar is en voor hoeveel uur. Ook hangt hier een datum aan vast dus je weet direct of dit up-to-date is of niet.   

Via Zoek personen kan je ook op deze velden zoeken. Zo kan je gemakkelijk de beschikbaarheid gebruiken om kandidaten te zoeken voor bepaalde dagen of diensten.  

Je kan de beschikbaarheid op meerdere plekken invoeren. Bijv. op het Share&Care object of gewoon op de kandidaat zelf. 

Zorg er dus voor dat als je iemand spreekt (live of aan de telefoon) dat je controleert of die beschikbaarheid nog actueel is of als er geen beschikbaarheid in hangt, dat je dit invult.  

  1. Beschikbaarheid vastleggen 

Zoek de persoon op en open de kaart. Je ziet dan direct de Beschikbaarheid balk. Klik dan op “Nieuw” om een nieuwe regel aan te maken. Je krijgt dan een pop-up scherm te zien. Vul hier de “Vanaf”– en indien bekend de “Tot en met” datum in. Afbeelding met tekst, schermopname, software, Computerpictogram Automatisch gegenereerde beschrijving 

Je kan aangeven welke dagen de persoon beschikbaar is, voor welke diensten en voor hoeveel uur. Deze zijn niet verplicht maar probeer zoveel mogelijk informatie vast te leggen.  

Je kan meerdere regels selecteren, houdt hiervoor CTRL ingedrukt en selecteer de regels die je wilt toevoegen. Klik daarna op het pijltje naar rechts en de geselecteerde regels springen naar rechts.  

  1. VVT  

Voor VVT hebben we tevens de opties toegevoegd om aan te geven of iemand Intra- of Extramuraal wilt werken en PG of Somatiek 

Ook kan je onderaan nog aangeven of iemand volledig zzp’er is, of bijv. ook nog zelf opdrachten aanneemt.  

Klik op “Opslaan” en je ziet dat de regel is aangemaakt.  

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, lijn Automatisch gegenereerde beschrijving 

  1. Zoek personen 

Ga daarvoor naar Zoek Personen en vul de velden in waar je op wilt filteren:  

Afbeelding met tekst, schermopname, nummer, Lettertype Automatisch gegenereerde beschrijving 

Let op, zoek naar bovenstaande velden. Er zijn namelijk diverse velden die hier op lijken maar alleen bovenstaande velden geven de juiste data terug.  

Delen

Beschikbaarheid invoeren

of kopieer de link