Klanten op ander AM zetten

Zoek de hoofdklant op in SF en pas hier de AM aan door op het potloodje te klikken. Vul de juiste Accountmanager in en klik dan op opslaan.

  1. Locaties en Afdelingen aanpassen
    Ga vervolgens naar Accounts en kies voor de weergavelijst

Hier staat een filter op voor Bovenliggend- en Klant account en de filterlogica (1 OR 2).

Vul bij Bovenliggend en Klant account de Hoofdklant naam in en klik op Opslaan. De filterlogica zorgt er dan voor dat alle accounts worden getoont die Pluripharm als Bovenliggend account hebben of Pluripharm als Klant account hebben.
Als je op Opslaan klikt zal je zien dat de lijstweergave alle resultaten weergeeft met Amstelring als bovenliggend of klant account.

Je ziet aan de linker kant lege vakjes staan naast Accountnaam, als je op het bovenste vakje klikt wordt alles aan gevinkt … dit kan max 200 regels per keer, zorg er voor dat je voldoende naar beneden scrollt zodat alle regels geladen worden.

Controleer of alle afdelingen die je aangevinkt hebt ook daadwerkelijk van Accountmanager moeten wisselen. Soms zit er bijv. een afdeling van het Artsenteam of Projectteam tussen, deze mogen dan op naam blijven staan, vink deze dan weer uit.
Klik vervolgens op het potloodje naast de naam van de accountmanager.

Dan krijg je de volgende pop-up te zien. Klik op het kruisje achter de naam en zoek de juiste AM op en vink het vakje aan bij .. geselecteerd items bijwerken. Klik dan op toepassen.

Alle regels die je hebt aangevinkt zijn nu aangepast naar Melissa. Klik op Opslaan.

De klant en alle locaties en afdelingen zijn nu aangepast naar de juiste AM. Zie je hier in het overzichtje bijv. dat de klantstructuur niet is ingevuld, vul dan de regel aan met Locatie of Afdeling en klik op Opslaan.

  1. Projecten aanpassen
    Ook de projecten moeten aangepast worden als een klant van AM veranderd. Ga daarvoor naar projecten en kies voor de lijst weergave:

Herhaal vervolgens de stappen welke je hebt gevolgd bij 2. Locaties en Afdelingen aanpassen.
Let ook hier er op dat je projecten die op een andere AM staat laat staan. Vink deze dus uit als je alles hebt aangevinkt.
Mocht het gebeuren dat alle accounts van een Accountmanager over gezet moeten worden, bijv. bij een indiensttreding, kan je ook filteren op Accountmanager en in 1x alles aanpassen. Let er ook dan weer op dat het per 200 regels kan en dat deze allemaal geladen moeten zijn om ze te kunnen selecteren.

Delen

Klanten op ander AM zetten

of kopieer de link