Toegang tot TMI omgeving zonder House Of HR Laptop

Om toegang te krijgen tot de volledige omgeving van TMI heb je een House of HR laptop nodig, maar er zijn situaties waarbij dit onnodig is. Zonder een House of HR laptop kan je nog steeds toegang krijgen tot onderstaande als je een TMI gebruikersaccount hebt;

•           Webmail (Outlook online)
•           Andere office producten (Word / Excel / Powerpoint) in de webbrowser
•           Sharepoint
•           Salesforce

Als bovenstaande voldoende is heeft de gebruiker niet persé een House of HR laptop nodig en kan de gebruiker dus hun eigen apparaat gebruiken. Dit is dus ideaal voor een tekstschrijver, een trainer of andere externe personen die minder binding hebben met TMI.

Outlook en de andere Office producten
Toegang krijgen tot Outlook online en de andere Office producten kan via de Office portaal;
https://www.office.com/?auth=2.

De gebruiker kan hier inloggen met hun TMI gebruikersaccount.

Sharepoint
De gebruiker heeft standaard al toegang tot onze Sharepoint omgeving maar mogelijk nog geen toegang tot een bepaalde map. Volg onderstaande handleiding hoe je een bepaalde map kan delen met de gebruiker. Als je dan vervolgens die map vult met bestanden die de gebruiker moet kunnen benaderen kan de gebruiker er daarna in werken, ook tegelijkertijd met jouw andere collega’s.

Map Delen

Salesforce
Als er tijdens de indiensttreding is aangeven dat de gebruiker ook toegang moet krijgen tot Salesforce worden die rechten toegekend door de ICT afdeling. Vervolgens kan je gebruiker onderstaande link gebruiken om in te loggen op de Salesforce omgeving van TMI.

https://tmibv.my.salesforce.com/

Let er wel op dat de gebruiker klikt op ‘Inloggen bij je HOHR inlog account’! Op die manier kan de gebruiker namelijk zijn TMI gebruikersaccount gebruiken.

Delen

Toegang tot TMI omgeving zonder House Of HR Laptop

of kopieer de link