Toegang TMI Amsterdam

Op kantoor werken we met een toegangstag, deze tag is persoonlijk en alleen voor jou bestemd. Raak je deze kwijt, meldt dit dan z.sm. bij afdeling Facilitair of via 06-11884320

Met deze tag kun je je toegang verlenen via dae voordeur en binnenplaats deur van het hoofdpand (nr.12) alsmede de voordeur en binnenplaats deur van het tweede pand (nr. 16a). Maar ook het alarm in-/ uitschakelen.

Toegangscontrole
Voordeur openen, je houdt je tag in het zwarte deel hieronder en de toegang is geopend;

Voor alle overige deuren, je houdt je tag in het zwarte deel hieronder en de toegang is geopend:

In het hoofdpand (nr .12) is er per verdieping een toegangscontrole slot (op de eerste etage 2 en op de 2de etage 1). Deze wordt om 7.30 uur ’s morgens uitschakelt en gaat er om 17.00 uur weer op:

Om toegang te verschaffen dien je je tag op het deurslot te houden, dit hoeft dus alleen voor 7.30 uur en na 17.00 uur. In de praktijk zullen deze deuren veelal gewoon open staan! Daarnaast zal dit met name gebruikt worden wanneer er bijv. een openingsborrel is of een avond scholing.

Overige deuren, zoals van directie, server ruimte e.d. zijn alleen te gebruiken door degene met de juiste toegangsrechten.

Toegang hek parkeerterrein/ binnenplaats:

Het hek schakelt automatisch open en dicht op werktijden. Deze wordt pas geopend als de eerste collega zich aanmeldt. De openingstijden van hek zijn tussen 07.15 en 17.30 uur alle werkdagen. In het weekend. of buiten deze tijden gaat het hek enkel open en dicht en is de slagboom niet actief.

Hek open? Slagboom omlaag! Hek dicht? Slagboom omhoog!

Wanneer je met de fiets bent of je vertrekt lopen via de binnenplaats? En het hek is gesloten? Op de slagboom bevindt zich een drukknop om het hek eenmalig te openen zodat ook voetgangers

Alarmsysteem:

In het hoofdpand (nr 12) is de verlichting automatisch geschakeld, is de verlichting uit? Dan staat het alarm erop en heb je 30 seconden om het alarm uit te zetten, je houdt je tag in het rode deel hieronder (bij cijfer 5). Het bedienpaneel bevindt zich vlakbij de toegangsdeuren en maakt een piepend geluid als het alarm erop staat:

Dit geldt ook voor het inschakelen van het alarm, controleer goed of er nog iemand aanwezig is en je kunt deze inschakelen. Direct na het inschakelen zal de verlichting uitschakelen van het hoofdpand. Van het tweede pand wordt men verzocht zelf de verlichting in het pand uit te schakelen op de 1ste en de 2de etage, de begane grond werkt wel automatisch.

Weet dat de schoonmakers veelal ‘s avonds aanwezig zijn (elke werkdag, behalve vrijdag en de zaterdag of zondag). Alle toegangsdeuren hebben een bediendeel van het alarmsysteem, op alle plekken kun je het alarm in-/ uitschakelen, in beide panden

Printer:

De NFC-tag kun je ook gebruiken voor de printer, log in met je ode en leer deze in. Kiest voor NFC-tag registratie en houd je nieuwe tag voor de lezer: NB: de NFC-tag straalt 2 verschillende codes uit, deze moeten beiden ingeleerd worden voor de printer (1 biepje en 2 biepjes, zo kun je het onderscheiden), anders heb je niet altijd toegang tot de printer

Heb je geen tag? Meldt dit dan svp via facilitair@tmi.nl en deze wordt klaar gemaakt voor je.

Delen

Toegang TMI Amsterdam

of kopieer de link